O nas podrobneje

Smo mlado podjetje s sedežem v Trzinu in se ukvarjamo z napredno internetno tehnologijo, vključno z njeno implementacijo. Smo ponudniki širokopasovnega interneta, kabelske televizije in IP-telefonije. Svojim strankam ponujamo sprejemanje pestre ponudbe televizijskih programov in zanimive internetne pakete za vsakdanje brskanje po spletu. Naša programska ponudba se vse bolj širi, kar pomeni še bolj pestro in bogato ponudbo TV-programov. Zaradi svoje velikosti smo sposobni hitrega odziva, ki ga zahtevajo uporabniki glede novih tehnologij, kot so širokopasovni dostop in IP-telefonija. Povezani smo tudi z zanesljivimi partnerji (Softnet d.o.o.) s področja hitro razvijajočega trga.

Poslanstvo in vizija

Naše poslanstvo je nuditi napredne in uporabnikom prijazne storitve. Želimo pomagati uporabnikom pri povezovanju z internetom in s tem tudi pri širitvi njihovega znanja.
Naše osnovno vodilo so naši uporabniki, saj so naše vrednote biti zanesljivi, točni in predvsem kakovostni.
Naša vizija pa je neprestan trud za nenehen in kakovosten razvoj ter posodabljanje storitev, ki jih bomo ponujali svojim obstoječim in bodočim uporabnikom. Prav tako pa želimo, da bi vedno skupaj poskušali najti rešitve za vaše težave.

Novice

Posodobili smo programsko shemo

Spoštovani naročniki, v začetku tedna smo posodobili programsko shemo. Priporočamo vam ponovno iskanje kanalov na vašem TV sprejemniku. Posodobljeno programsko shemo si lahko ogledate in natisnete tukaj.
Več o tem

Podaljšali smo akcijo "BODI PRVI"

Zaradi velikega odziva smo akcijo "BODI PRVI" podaljšali do 31. maja 2017. Tako si še vedno lahko zagotovite 6 mesecev brezplačnih fiksnih storitev (internet, tv). Akcija vključuje tudi brezplačen priklop, brezplačno napeljavo in inštalacijo ...
Več o tem